knapp_byggoanlaggning Läs mer om Bygg och Fastighet
knapp_hemovilla Läs mer om Hem och Villa
knapp_inspiration Inspireras av våra tidigare arbeten!
Prefab Logotyp
toppdel1

Bygg & Fastighet

Prefab Produkter i Malmö AB tog över Prefab Trappor i november 2009. Företaget hette tidigare Mattssons Cementgjuteri och har sedan 1935 försett uppdragsgivare med trappor runt hela Skåne. Produktansvarig Bengt Mattsson är fortfarande verksam och arbetar framförallt med trapptillverkning.

Idag, 75 år efter att den första trappan började tillverkas, är vi aktivare än någonsin. Spiraltrappor, raka trappor, innertrappor och yttertrappor. Trappor till flervåningshus eller till villor - beställningarna är lika varierande som det utbud vi kan leverera!

Verksamhetsområdet sträcker sig över hela Skåne. Våra trappor återfinns i de flesta skånska städer i bl.a. hyreshus, villor, kontor (Sony Ericsson m.fl.), parkeringshus (se bilden ovan: Malmö Allmäna sjukhus).

Vi levererar även till Stockholm och övriga delar av landet. År 2007 tillverkade vi trappor i London, som vi monterade på plats.

Materialen vi arbetar med är betong/cement, stenar och marmorkross i olika former och storlekar, pigment i olika färger. Blandningen kallas Terrazzo. Gjutformarna av våra egna erfarna hantverkare.

Trapporna är tillverkade enligt miljölagstiftning och har god hållbarhet och kvalitet.

Är du intresserad av våra tjänster - kontakta oss för ett personligt möte och/eller en offert.

Välkommen till Prefab Prudukter i Malmö AB!

 

adress